Menu Close

Vergoedingen en prijzen

Vergoedingen

De meeste zorgverzekeraars vergoeden behandelingen wanneer deze worden uitgevoerd door gecontracteerde huidtherapeuten. Mijn praktijk heeft contracten met  alle zorgverzekeraars in Nederland.

De tarieven die ik hanteer kun je vinden in onderstaande prijslijst. Deze bedragen worden meestal vergoed vanuit de aanvullende verzekering die je hebt afgesloten bij je verzekeraar. De verzekering vergoedt dan een maximum bedrag per jaar of je krijgt een eenmalige vergoeding. De hoogte van dit bedrag is per zorgverzekeraar en pakket verschillend. Ik raad  je aan hierover contact op te nemen met je verzekeraar.

Oedeemtherapie en littekentherapie komen (onder bepaalde voorwaarden) in aanmerking voor chronische vergoeding. In dat geval worden de behandelingen -nadat er 20 behandelingen zijn vergoed door de aanvullende verzekering- vanuit je basisverzekering betaald. Houd er dan wel rekening mee dat vergoedingen vanuit de basisverzekering eerst van het eigen risico afgaan.

Als je geen aanvullende verzekering hebt afgesloten voor oedeemtherapie of littekentherapie zal je de eerste 20 behandelingen zelf moeten betalen voordat je in aanmerking komt voor de chronische vergoeding. Ik reken in dat geval hetzelfde bedrag per behandeling dat door de zorgverzekeraar gehanteerd wordt.

Prijslijst

Voor alle behandelingen wordt 45 minuten ingepland

Acnetherapie

Intakegesprek gratis
Behandeling €43,-

Verwijderen ongewenste haargroei

Intakegesprek gratis
Behandeling €43,-

Verwijderen huidoneffenheden

Intakegesprek gratis
Behandeling €43,-

Aan deze prijslijst kunnen geen rechten worden ontleent

Wil je meer informatie of een afspraak maken?

Vul dan het contactformulier in

Locatie

Contact