Menu Close

Verwijderen van ongewenste haargroei

Verwijderen van ongewenste haargroei

Ongewenste haargroei komt bij veel mensen -zowel mannen als vrouwen- voor. Ik behandel ongewenste haargroei met elektrische epilatie. Elektrisch ontharen is de enige wetenschappelijk bewezen definitieve manier van ontharen die 100% blijvend resultaat geeft. Elektrische epilatie is geschikt voor relatief kleine oppervlakten, zoals haar in het gezicht. Alle kleuren haren kunnen met deze techniek verwijderd worden, dus ook grijze, witte, blonde en rode haren. 

Elektrische epilatie

Bij elektrische epilatie laat ik een minuscuul naaldje in het haarzakje glijden en geef vervolgens enkele seconden stroom. Door de stroom ontstaat er warmte in het haarzakje, waardoor de haarwortel beschadigd wordt. Soms blijft het haartje dan al weg, maar vaak groeit het weer terug. Als het haartje terug groeit, zal het dunner en zwakker zijn. Door de behandeling een aantal keer te herhalen, herstelt het haarzakje zich steeds moeilijker tot het uiteindelijk volledig vernietigd wordt. 

De haren worden één voor één behandeld. Daarom is het ook een tijdrovend werkje,  maar uiteindelijk zullen alle haren verdwijnen. 

Elektrische epilatie is ongevaarlijk voor de huid maar niet pijnloos. De huid kan na de behandeling soms tijdelijk rood kleuren en wat branderig aanvoelen. Door de stroomsterkte aan te passen aan de individuele patiënt is elektrische epilatie voor iedereen draaglijk te maken.

Vergoedingen en prijzen

Elektrische epilatie in het gezicht wordt door de zorgverzekeraar vaak vergoed vanuit het aanvullende pakket. Meer informatie vind je op onze pagina prijzen en vergoedingen.

Patiënten aan het woord

'' Deskundige handen in een mooie praktijkruimte met moderne apparatuur. Stephanie is bijzonder aardig, vriendelijk, belangstellend en gemakkelijk in de omgang. Ik voel me bij haar op mijn gemak ''
Hennie Schalkx
'' Als ik een cijfer moest geven dan zou ik voor een dikke 10 gaan. Fijne persoonlijke benadering in een prettige en rustige sfeer ''
Wil van G

Wil je meer informatie over elektrische epilatie?

Neem gerust contact met mij op als je meer informatie wil over elektrische epilatie.  

Partners

Locatie

Contact