Menu Close

Over ons

De huidtherapeut is dé paramedicus die zorg draagt voor jouw huid.
5/5

9,4

4.5/5

Wie zijn wij

Huid-en Oedeemtherapie Aventurijn is een kleinschalige praktijk met meer dan 19 jaar ervaring. Kenmerkend voor onze praktijk is de persoonlijke aandacht voor iedere patiënt en het informele contact. De praktijk heeft zijn naam te danken aan de edelsteen aventurijn. Een aventurijn heeft volgens de edelstenenleer een positief effect op huidaandoeningen en staat onder andere voor vertrouwen,  inlevingsvermogen en voorspoed.

Voor elke behandeling trekken wij 45 minuten uit. Al onze locaties zijn goed bereikbaar per auto en met het openbaar vervoer en er is gratis parkeergelegenheid bij elke locatie.

Stephanie de Laat-van Kalmthout

Ik ben Stephanie de Laat- van Kalmthout. In 1998 ben ik naast mijn werk als verpleegkundige op de chirurgische afdeling van een ziekenhuis de studie huidtherapie gaan doen. Na mijn afstuderen aan de Hogeschool Utrecht in 2001 heb ik ruim 6 jaar gewerkt als huidtherapeut in een praktijk in Helmond. Daarnaast was ik 5 jaar lang docent Huidtherapie op de Hogeschool Utrecht. In 2009 ben ik gestart met mijn eigen praktijk: Praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie Aventurijn. Het mooiste in mijn vak vind ik het persoonlijke contact met alle soorten patiënten, waarbij mijn hart vooral ligt bij het behandelen en begeleiden van vrouwen met lymfoedeem na borstkanker.

Shelley van de Weijenberg- Weber

Mijn naam is Shelley van de Weijenberg- Weber. In 2014 ben ik afgestudeerd als Huid- en Oedeemtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens de opleiding Huidtherapie heb ik stage gelopen bij Praktijk voor Huid -en Oedeemtherapie Aventurijn, waar ik direct na mijn afstuderen als werknemer ben begonnen. Ik werk met veel plezier op de locatie in Vught. Mijn passie is het verbeteren van de huid en littekens, op zowel medisch als cosmetisch vlak. In 2019 heb ik de cursus fascietechnieken van Willie Fourie afgerond, waardoor ik de focus nog meer kan leggen op het losmaken en versoepelen van de fascia en het bindweefsel.

Voor een oriënterend gesprek, voor advies of met een vraag kun je altijd contact met ons opnemen​

Locaties

Contact