Menu Close

De praktijk

De huidtherapeut is dé paramedicus die zorg draagt voor jouw huid.
5/5

9,4

4.5/5

Wie ben ik

Huid-en Oedeemtherapie Aventurijn is een kleinschalige praktijk met meer dan 20 jaar ervaring. Kenmerkend voor mijn praktijk is de persoonlijke aandacht voor iedere patiënt en het informele contact. De praktijk heeft zijn naam te danken aan de edelsteen aventurijn. Een aventurijn heeft volgens de edelstenenleer een positief effect op huidaandoeningen en staat onder andere voor vertrouwen,  inlevingsvermogen en voorspoed. 

Voor elke behandeling trek ik 45 minuten uit. De  praktijk is goed bereikbaar per auto en met het openbaar vervoer en er is gratis parkeergelegenheid.

Stephanie de Laat-van Kalmthout

Ik ben Stephanie de Laat- van Kalmthout. In 1998 ben ik naast mijn werk als verpleegkundige op de chirurgische afdeling van een ziekenhuis de studie huidtherapie gaan doen. Na mijn afstuderen aan de Hogeschool Utrecht in 2001 heb ik ruim 6 jaar gewerkt als huidtherapeut in een praktijk in Helmond. Daarnaast was ik 5 jaar lang docent Huidtherapie op de Hogeschool Utrecht. In 2009 ben ik gestart met mijn eigen praktijk: Praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie Aventurijn op locatie Boxtel. Inmiddels bevindt Aventurijn zich in Vught. Het mooiste in mijn vak vind ik het persoonlijke contact met alle soorten patiënten, waarbij mijn hart vooral ligt bij het behandelen en begeleiden van vrouwen met lymfoedeem na borstkanker.

Voor een oriënterend gesprek, voor advies of met een vraag kun je altijd contact met mij opnemen. 

Voor een oriënterend gesprek, voor advies of met een vraag kun je altijd contact met mij opnemen

Locatie

Contact