Menu Close

Camouflagetherapie

Camouflagetherapie

Op of in de huid kunnen zich kleurverschillen voordoen die je als storend kunt ervaren. Denk aan wijnvlekken, pigmentvlekken, vitiligo (het afwezig zijn van pigment, wat zich uit in witte vlekken op de huid) en littekens. Ook in het verleden geplaatste tatoeages kunnen na verloop van tijd ongewenst worden. Deze verkleuringen in de huid kunnen wij camoufleren met een dekkende camouflagecrème. Deze crème heeft geen genezende werking maar benadert de eigen huidskleur zo exact mogelijk en maakt de huidverkleuringen op die manier  minder zichtbaar.  

Wij helpen je bij de keuze van de juiste kleur crème en leren je aan hoe je deze thuis zelf kan aanbrengen en afhalen. Zo kan je zelf de keuze maken wanneer je de huidverkleuring wil camoufleren. Soms is dat elke dag, in andere gevallen is dat alleen op de momenten wanneer de verkleuring zichtbaar is omdat je minder bedekkende kleding draagt of als je bijvoorbeeld een feestje hebt.

Tijdens het intakegesprek bekijken we met jou wat de beste aanpak is en stellen we een behandelplan op. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

Vergoedingen en Prijzen

Camouflagetherapie in gezicht of hals wordt vaak door de zorgverzekeraar vergoed vanuit het aanvullende pakket. Meer informatie vind je op onze pagina vergoedingen en prijzen.

Patiënten aan het woord

'' Deskundige handen in een mooie praktijkruimte met moderne apparatuur. Stephanie is bijzonder aardig, vriendelijk, belangstellend en gemakkelijk in de omgang. Ik voel me bij haar op mijn gemak ''
Hennie Schalkx
'' Als ik een cijfer moest geven dan zou ik voor een dikke 10 gaan. Fijne persoonlijke benadering in een prettige en rustige sfeer ''
Wil van G

Partners

Wil je meer informatie over camouflagetherapie?

Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek via ons contactformulier

Locaties

Contact