Menu Close

Huidverbetering

Huidverbetering

Soms heb je niet echt een huidtherapeutisch probleem maar wil je gewoon je huid graag in een betere conditie brengen en een oppepper geven. Dat kan ook bij ons. We bieden hiervoor de volgende behandelingen aan:

Een chemische peeling of fruitzuurpeeling bevat zuren die de huid verweken  waardoor de bovenste huidcellen versneld afschilferen. De nieuwe huidlaag die hieronder vandaan komt is gladder, steviger en egaler van kleur. Een chemische peeling bestaat uit 6 à 8 behandelingen waarbij we elke behandeling een stapje dieper gaan door het zuur langer te laten inwerken of de concentratie te verhogen.

Het is belangrijk dat je de praktijkbehandeling thuis ondersteunt door een crème te gebruiken waar een laag percentage van hetzelfde zuur in zit. Dit maakt de huid wat toegankelijker waardoor de peeling in de praktijk een gelijkmatiger effect heeft.

Daarnaast is het van groot belang dat je tijdens en na de peelingperiode je huid goed beschermt tegen de zon met een zonnebrandcrème (zonbeschermingsfactor 30 of hoger).

Bij microneedling maakt een speciale pen microscopisch kleine gaatjes in de huid.  Een aantal minuscule steriele naaldjes prikken tegelijk in de huid op een diepte die wij per indicatie kunnen instellen, en schieten dan weer terug in de pen. Deze techniek zorgt ervoor dat er in de huid collageen en elastine worden aangemaakt. Dit kan de restverschijnselen van acne zoals kleine acnelittekentjes, een doffe huid of pigmentverschillen verbeteren.

Tijdens en na de behandelingen microneedling is het heel belangrijk dat je je huid goed beschermt tegen de zon met een zonnebrandcrème (zonbeschermingsfactor 30 of hoger).

Tijdens het intakegesprek bekijken we met jou wat de beste aanpak is en stellen we een behandelplan op. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

Vergoedingen en prijzen

Cosmetische huidverbetering wordt niet door de zorgverzekeraar vergoed. Kijk voor de actuele prijzen op onze pagina vergoedingen en prijzen

Patiënten aan het woord

'' Deskundige handen in een mooie praktijkruimte met moderne apparatuur. Stephanie is bijzonder aardig, vriendelijk, belangstellend en gemakkelijk in de omgang. Ik voel me bij haar op mijn gemak ''
Hennie Schalkx
'' Als ik een cijfer moest geven dan zou ik voor een dikke 10 gaan. Fijne persoonlijke benadering in een prettige en rustige sfeer ''
Wil van G

Partners

Wil je meer informatie over huidverbetering?

Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek via ons contactformulier

Locaties

Contact